Kukurūzas masas skābēšanai ar sausnas saturu virs 30 %.
Iepakojums: 200 g
Ražotājs: Lallemand
Skābējamās masas ar augstu cukura un sausnes saturu ir pakļautas otrreizējās fermentācijas riskam izbarošanas laikā. Kam par iemeslu ir aerobo mikroorganismu straujā vairošanās, kaudzi atverot. Skābbarība karst, zudumā iet sausne, un tajā samazinās barības vielu saturs.
Magniva Gold palielina aerobo stabilitāti skābējamā masā ar augstu cukura un sausnes saturu, ja fermentācijas laiks būs vismaz 60 dienas. Magniva Gold samazina skābējamās masas sausnes zudumus un paaugstina tās aerobo stabilitāti. Kvalitatīva – korekti ieskābusi un uzglabāta skābbarība saturēs lielāku enerģijas un barības vielu daudzumu.
Sastāvs:
L. buchneri NCIMB 40788 300 000 CFU/g skābējamās masas
Ieguvumi:
Deva: 200 g (1 fasējums) uz 200 t skābējamās masas.
Kukurūzas masas skābēšanai ar sausnas saturu virs 30 %.
Iepakojums: 200 g
Ražotājs: Lallemand
Kukurūzas masas skābēšanai ar sausnas saturu virs 30 %.
Iepakojums: 200 g
Ražotājs: Lallemand
Mikrobioloģiskais ieraugs zāles skābbarībai ar sausnas saturu 25-35 %.
Iepakojums: 200 g
Ražotājs: Lallemand
Aerobi nestabilām skābējamām masām: cukuriem bagātām stiebrzālēm ar sausnas saturu virs 25%, mitriem kukurūzas graudiem ar mitrumu līdz 30%.
Iepakojums: 100 g
Ražotājs: Lallemand
Mikrobioloģiskais ieraugs stiebrzāļu un tauriņziežu skābbarībai ar sausnes saturu virs 30%.
Iepakojums: 100, 200 g
Ražotājs: Lallemand
Bioloģiskajām saimniecībām: ieraugs zāles skābbarībai ar sausnes saturu virs 30%.
Iepakojums: 100 g
Ražotājs: Lallemand
Nora Bērziņa
Plēves un konservanti
(+371) 26449969