Kukurūzas masas skābēšanai ar sausnas saturu virs 30 %.
Iepakojums: 200 g
Ražotājs: Lallemand
Skābējamā masā ar augstu cukura un sausnes saturu, tādai kā kukurūza, ir grūti saglabāt aerobo stabilitāti. Nekontrolēts fermentācijas process šādā skābējamā masā, var izraisīt lielus sausnes un enerģijas zudumus, negūstot gaidīto – skābbarību ar augstu apēdamību un bagātu ar enerģiju.
MAGNIVA Platinum 1 satur Lactobacillus hilgardii CNCM I-4785 (Lallemand patentēta) – unikāls, jauns baktērijas celms – kas fermentācijas procesu un aerobo stabilitāti paceļ jaunā līmenī: pazemina pH, samazina sausnes zudumus (mazāk bojātas un karsušas barības), ierobežo raugu un pelējuma sēņu augšanu, samazina barības vielu zudumu.
MAGNIVA Platinum 1 sastāvā esošā jaunās L. hilgardii CNCM I-4785 kombinācija ar jau sevi pierādījušo L. buchneri NCIMB 40788 paātrina ieskābšanas procesu un nodrošina nepieciešamo aerobo stabilitāti jau no 15. dienas pēc skābbarības ielikšanas, kā arī būtiski paaugstina aerobās stabilitātes ilgumu arī pēc 60 dienu fermentācijas.
Sastāvs:
L. hilgardii CNCM I-4785 150 000 CFU/g skābējamās masas
L. buchneri NCIMB 40788 150 000 CFU/g skābējamās masas
Ieguvumi:
L. hilgardii CNCM I-4785 un L. buchneri NCIMB 40788 kombinācija uzlabo aerobo stabilitāti jau no 15. dienas pēc skābbarības ielikšanas, kas īpaši svarīgi, ja ir rupjās lopbarības deficīts, kā arī ir daudz labāki aerobās stabilitātes rādītāji pēc 60 dienu fermentācijas. Šī kombinācija samazina kā raugu un pelējuma sēņu radītos barības vielu zudumus, tā arī sausnes zudumus.
Deva: 200 g (1 fasējums) uz 200 t skābējamās masas.
Kukurūzas masas skābēšanai ar sausnas saturu virs 30 %.
Iepakojums: 200 g
Ražotājs: Lallemand
Kukurūzas masas skābēšanai ar sausnas saturu virs 30 %.
Iepakojums: 200 g
Ražotājs: Lallemand
Mikrobioloģiskais ieraugs zāles skābbarībai ar sausnas saturu 25-35 %.
Iepakojums: 200 g
Ražotājs: Lallemand
Aerobi nestabilām skābējamām masām: cukuriem bagātām stiebrzālēm ar sausnas saturu virs 25%, mitriem kukurūzas graudiem ar mitrumu līdz 30%.
Iepakojums: 100 g
Ražotājs: Lallemand
Mikrobioloģiskais ieraugs stiebrzāļu un tauriņziežu skābbarībai ar sausnes saturu virs 30%.
Iepakojums: 100, 200 g
Ražotājs: Lallemand
Bioloģiskajām saimniecībām: ieraugs zāles skābbarībai ar sausnes saturu virs 30%.
Iepakojums: 100 g
Ražotājs: Lallemand
Nora Bērziņa
Plēves un konservanti
(+371) 26449969