Aerobi nestabilām skābējamām masām: cukuriem bagātām stiebrzālēm ar sausnas saturu virs 25%, mitriem kukurūzas graudiem ar mitrumu līdz 30%.
Iepakojums: 100 g
Ražotājs: Lallemand
Skābējamās masas ar augstu viegli fermentējamo cukuru saturu sausnē salīdzinoši viegli ieskābst, bet ir aerobi nestabilas. Tādas kā ar cukuriem bagātas stiebrzāles ar sausnes saturu virs 25%, mitri kukurūzas graudi (mitruma saturs līdz 30%) u.c. skābējamās masas ar augstu enerģijas saturu.
MAGNIVA Platinum 2 satur unikālu, jaunu baktērijas Lactobacillus hilgardii CNCM I-4785 celmu, kas fermentācijas procesu un skābbarības aerobo stabilitāti paceļ jaunā līmenī.
MAGNIVA Platinum 2 satur gan homo-, gan heterofermentatīvās baktērijas, kas paātrina fermentācijas procesu sākuma fāzē, gan nobeiguma fāzē, pasargājot masu no otrreizējās fermentācijas – karšanas un bojāšanās.
Sastāvs:
L. hilgardii CNCM I-4785 100 000 CFU/g skābējamās masas
L. buchneri NCIMB 40788 100 000 CFU/g skābējamās masas
P. pentosaceus NCIMB 12455 100 000 CFU/g skābējamās masas
Ieguvumi:
Deva: 100 g (1 fasējums) uz 100 t skābējamās masas.
Kukurūzas masas skābēšanai ar sausnas saturu virs 30 %.
Iepakojums: 200 g
Ražotājs: Lallemand
Kukurūzas masas skābēšanai ar sausnas saturu virs 30 %.
Iepakojums: 200 g
Ražotājs: Lallemand
Mikrobioloģiskais ieraugs zāles skābbarībai ar sausnas saturu 25-35 %.
Iepakojums: 200 g
Ražotājs: Lallemand
Aerobi nestabilām skābējamām masām: cukuriem bagātām stiebrzālēm ar sausnas saturu virs 25%, mitriem kukurūzas graudiem ar mitrumu līdz 30%.
Iepakojums: 100 g
Ražotājs: Lallemand
Mikrobioloģiskais ieraugs stiebrzāļu un tauriņziežu skābbarībai ar sausnes saturu virs 30%.
Iepakojums: 100, 200 g
Ražotājs: Lallemand
Bioloģiskajām saimniecībām: ieraugs zāles skābbarībai ar sausnes saturu virs 30%.
Iepakojums: 100 g
Ražotājs: Lallemand
Nora Bērziņa
Plēves un konservanti
(+371) 26449969